Kjøpte ferdig urtemarinert kjøtt, skar den på langs og fylte i med kremost med urter. Deretter surret jeg bacon stramt rundt og sørget for at det satt ved hjelp av hyssing. Evt kan man jo bruke tannpirkere (uten smak!!). Så pakket jeg det inn i folie.
Kjøttet slang vi så grillen, hvor det lå i 15-20 minutter før det fikk hvile litt i folien sin. Etter det hadde hvilt så la vi det litt på grillen uten folie for å få en fin crispy overflate.
Ved siden av kjøttet hadde vi mandelpoteter med olje, salt, hvitløk og rosmarin. Disse ble også tilberedt på grillen i starten, men da vi feilberegnet tiden litt så slang vi dem i ovnen de siste 5 minuttene slik at ikke resten av maten skulle bli kald før potene ble ferdige!
Til salaten hadde jeg min hjemmelagede hvitløksdressing. Dressingen er vanskelig å gi noen oppskrift på, siden jeg vanligvis bare har litt av ditt og litt av datt og smaker meg til et godt resultat. Men jeg skal skrive ned nest gang hva jeg bruker, så jeg kan dele det med dere!
Det ferdige resultatet ble slik:
Jeg anbefaler virkelig å prøve ut denne, for det smakte GODT!
Ha ei fin helg folkens! =)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Herlig om du vil legge igjen et lite pip!